dissabte, 19 de novembre del 2011

Prezi

Prezi és un programa que substitueix al PowerPoint i que com aquest, serveix per fer presentacions. La diferència principal és que aquest programa només treballa amb una gran diapositiva i no amb moltes com fa el PowerPoint.
Qualsevol persona que es registri aquí pot gaudir d’aquest programa dissenyat per substituir el clàssic PowerPoint.

Utilitzar-lo és molt fàcil ja que està tot molt esquematitzat, es poden agregar texts, fotografies i vídeos. Aquests, mitjançat el path, els pots apropar i allunyar i així emfatitzar els que són més importants.  A nivell gràfic és molt més atractiu pel públic ja que observa un moviment més dinàmic i vistós que el tradicional.

Aquesta eina és molt útil pels estudiants perquè se surt del típic PowerPoint i fan les exposicions més dinàmiques. També és útil pels professors ja que és més senzill d’utilitzar i no hi ha tantes complicacions

Aquest tutorial és molt útil i mostra molt bé com utilitzar-lo, aquest pdf conté tots els passos per a utilitzar el programa i per a més informació aquí hi ha un altre prezi que explica més detalladament aquest programa.


Els tres documents d'ampliació estan extrets del blog del Manel Sayrach, professor d'educació física a l'Escola Sadako de Barcelona. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada